post image
Happy Asmara - Sadar Diri MP3
29 June 2020
Title Happy Asmara - Sadar Diri
Artis Happy Asmara
Album Sadar Diri
Years 2020
Genre Dangdut
Duration 04.15
Type of file Audio MP3 (.mp3)
Audio 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
Lirik Lagu "Sadar Diri" oleh Happy Asmara

Cen aku sing kleru nggugu omonganmu
Aku tak sing ngalah wes ora betah
Yen tak terus teruske aku mung loro dewe
Cukup semene tak bubarke

Cen bener kandaku cen leres pikirku
Tekamu mung nglarani atiku
Ra bakal tak baleni opo maneh dadi siji
Cukup reti ben gusti sing mbiji

Sok kowe bakal ngerti
Loro sing tak rasakke
Cukup semene ra tak teruske

Sewu siji sing purun nompo
Yen lakumu nggawe loro
Bolan baleni dolanan ati
Aku pancen ra sempurno
Ndue ku mung setia
Rasah nggetuni dinggo sadar diri

Sok kowe bakal ngerti
Loro sing tak rasakke
Cukup semene ra tak teruske

Sewu siji sing purun nompo
Yen lakumu nggawe loro
Bolan baleni dolanan ati
Aku pancen ra sempurno
Ndue ku mung setia
Rasah nggetuni dinggo sadar diri

Aku pancen ra sempurno ndue ku mung setia
Rasah nggetuni dinggo sadar diri
Rasah nggetuni dinggo sadar diri
Rasah nggetuni dinggo sadar diri