post image
Syahiba Saufa - Ditinggal Pas Sayang Sayange MP3
28 August 2020
Title Syahiba Saufa - Ditinggal Pas Sayang Sayange
Artis Syahiba Saufa
Album Ditinggal Pas Sayang Sayange Full Orkes
Years 2020
Genre Dangdut
Duration 05.31
Type of file Audio MP3 (.mp3)
Audio 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
Lirik Lagu "Ditinggal Pas Sayang Sayange" oleh Syahiba Saufa

Loro rasane ati nganti ra biso lali
Tresno tulus songko ati di laraniti
Kowe janji tresno tulus songko ati
Nyatane kowe nggawe loro ati

Piye kabarmu sayang opo kowe iling aku
Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne
Kowe ninggal tatu ning atiku
Tatu ning atiku loro rasane

Nganti koyo aku sayang sayange
Kowe mutus tresno cukup sakmene
Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake

Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno liyane
Loro rasane ati nganti ra biso lali
Tresno tulus songko ati di laraniti

Kowe janji tresno tulus songko ati
Nyatane kowe nggawe loro ati
Piye kabarmu sayang opo kowe iling aku
Biyen sing mbok tinggal tanpo mesakne

Kowe ninggal tatu ning atiku
Tatu ning atiku loro rasane
Nganti koyo di iris-iris rasane
Mergo naliko aku sayang sayange

Kowe mutus tresno cukup sakmene

eronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake
Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno liyane
Tatu ning atiku loro rasane
Nganti koyo di iris-iris rasane

Mergo naliko aku sayang sayange
owe mutus tresno cukup sakmene
Keronto ronto ati rasane
Koyo ra biso tak ibaratake

Amung mergo masalah sing sepele
Kowe nduwe tresno liyane