post image
Yowis Ben - Gak Iso Turu MP3
24 December 2019
Title Yowis Ben - Gak Iso Turu
Artis Bayu Skak
Album Yowis Ben - Gak Iso Turu MP3 - Single
Years 2018
Genre Yowis Ben - Gak Iso Turu MP3 - Single
Duration 4:15
Type of file Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

[Verse 1]

Aku delok awakmu

Liwat ning ngarepku

Pengin ero jenengmu

Tapi aku ragu

Atiku gak nentu

Aku takon koncoku

Opo kenal awakmu


[Verse 2]

Jarene koncoku

Awakmu iku

Arek paling ayu

Tapi ojo kesusu

Mikiro sing jeru

Poso'o seminggu

Pantes gak gawe awakku


[Chorus]

Saben bengi aku

Gak iso turu

Gak iso turu

Mikirno awakmu

Saben bengi aku

Gak iso turu

Gak iso turu

Kelingan awakmu


[Verse 3]

Esuk delok awakmu

Karo koncomu

Sing luweh ayu

Atiku gak nentu

Aku takon koncoku

Milih awakmu

Opo koncomu


[Chorus]

Saben bengi aku

Gak iso turu

Gak iso turu

Mikirno awakmu

Saben bengi aku

Gak iso turu

Gak iso turu

Kelingan koncomu


[Verse 4]

Ben wengi aku gak iso turu

Aku mikirno awakmu, eling koncomu

Arep stalking IG mu karo Twittermu

Tapi muter golek wifi, gak nemu nemu

Sirahku ngelu, awakku kuru

Eling awakmu gak iso turu

Aku kangen awakmu, opo koncomu

Mikir suwi delok jam, wis setengah telu


[Bridge]

Saben bengi aku

Gak iso turu

Gak iso turu

(Mikirno awakmu)

Saben bengi aku

Gak iso turu

Gak iso turu

(Kelingan koncomu)


[Chorus]

Saben bengi aku

Gak iso turu

Gak iso turu

Mikirno awakmu

Saben bengi aku

Gak iso turu

Gak iso turu

Kelingan koncomu


Saben bengi aku

Gak iso turu

Gak iso turu

Mikirno awakmu

Saben bengi aku

Gak iso turu

Gak iso turu

Kelingan koncomu