post image
Via Vallen - Cidro MP3
24 December 2019
Title Via Vallen - Cidro
Artis Via Vallen
Album Via Vallen - Cidro MP3 - Single
Years 2019
Genre Via Vallen - Cidro MP3 - Single
Duration 4:58
Type of file Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Wis sakmestine ati iki nelongso

Wong seng tak tresnani mblenjani janji

Opo ora eling naliko semono

Kebak kembang wangi jroning dodo


Kepiye maneh iki pancen nasibku

Kudu nandang loro kaya mengkene

Remok ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebulmu lamis wae


Gek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki


Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno

Ora ngiro seikine cidro


Kepiye maneh iki pancen nasibku

Kudu nandang loro kaya mengkene

Remok ati iki yen eling janjine

Ora ngiro jebulmu lamis wae


Gek opo salah awakku iki

Kowe nganti tego mblenjani janji

Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu


Aku nelongso mergo kebacut tresno

Ora ngiro seikine cidro