post image
GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik) MP3
24 December 2019
Title GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik)
Artis GuyonWaton
Album GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik) MP3 - Single
Years 2018
Genre GuyonWaton - Kependem Tresno (Lirik) MP3 - Single
Duration 4:39
Type of file Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Cubo rungokno

Nyanyian iki

Nyeritakke tresno

Seng kependem ono neng dodo


Kudu kepiye

Aku mesti piye

Yen pancen dalane

Uripku iki kudu koyo ngene


Cubo rungokno

Nyanyian iki

Nyeritakke tresno

Seng kependem ono neng dodo


Kudu kepiye

Aku mesti piye

Yen pancen dalane

Uripku iki kudu koyo ngene


Senajan kowe

Wes karo liyane

Nanging tresnoku ro kowe

Ora iso tak lalekke


Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe

Wes tak tutup atiku di nggo liyane

Mergo kowe seng paleng tak tresnani

Senajan tresno iki mung kependem ning ati


Cubo rungokno

Nyanyian iki

Nyeritakke tresno

Seng kependem ono neng dodo


Kudu kepiye

Aku mesti piye

Yen pancen dalane

Uripku iki kudu koyo ngene


Senajan kowe

Wes karo liyane

Nanging tresnoku ro kowe

Ora iso tak lalekke


Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe

Wes tak tutup atiku di nggo liyane

Mergo kowe seng paleng tak tresnani

Senajan tresno iki mung kependem ning ati


Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe

Wes tak tutup atiku di nggo liyane

Mergo kowe seng paleng tak tresnani

Senajan tresno iki mung kependem ning ati


Senajan tresno iki

Mung kependem ning atiCubo rungokno

Nyanyian iki

Nyeritakke tresno

Seng kependem ono neng dodo


Kudu kepiye

Aku mesti piye

Yen pancen dalane

Uripku iki kudu koyo ngene


Cubo rungokno

Nyanyian iki

Nyeritakke tresno

Seng kependem ono neng dodo


Kudu kepiye

Aku mesti piye

Yen pancen dalane

Uripku iki kudu koyo ngene


Senajan kowe

Wes karo liyane

Nanging tresnoku ro kowe

Ora iso tak lalekke


Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe

Wes tak tutup atiku di nggo liyane

Mergo kowe seng paleng tak tresnani

Senajan tresno iki mung kependem ning ati


Cubo rungokno

Nyanyian iki

Nyeritakke tresno

Seng kependem ono neng dodo


Kudu kepiye

Aku mesti piye

Yen pancen dalane

Uripku iki kudu koyo ngene


Senajan kowe

Wes karo liyane

Nanging tresnoku ro kowe

Ora iso tak lalekke


Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe

Wes tak tutup atiku di nggo liyane

Mergo kowe seng paleng tak tresnani

Senajan tresno iki mung kependem ning ati


Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe

Wes tak tutup atiku di nggo liyane

Mergo kowe seng paleng tak tresnani

Senajan tresno iki mung kependem ning ati


Senajan tresno iki

Mung kependem ning ati