post image
Happy Asmara - Cocote Tonggo MP3
29 June 2020
Title Happy Asmara - Cocote Tonggo
Artis Happy Asmara
Album Cocote Tonggo
Years 2020
Genre Dangdut
Duration 05.33
Type of file Audio MP3 (.mp3)
Audio 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
Lirik Lagu "Cocote Tonggo" oleh Happy Asmara

iki cerito urip ono ing deso
nyandang urip bebarengan karo tonggo
ra kuat mangan dirasani, mangan enak yo di iri
kudu piye anggonku nyikapi.

#2:aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
seneng ngurusi urusane tanggane
aku mlarat mbok ece jare keset nyambut gawe
aku sugeh... tetep mbok rasani wae
kuat nyandang mbok iri tuku opo mbok rasani
yen tak pikir, aku bunuh diri...

#reff:
ajur nduwe tonggo kowe, seneng ngurusi urusane tanggane
yen tak pikir yen tak gagas marai emosi wae
remuk nduwe tonggo kowe, seneng ngurusi urusane tanggane
tak esemi lan tak njarke suwe-suwe rak yo mati dewe
suwe-suwe mati dewe.

Back to #2

aku sebel nduwe tonggo koyo kowe
seneng ngurusi urusane tanggane
aku mlarat mbok ece jare keset nyambut gawe
aku sugeh... tetep mbok rasani wae
kuat nyandang mbok iri tuku opo mbok rasani
yen tak pikir, aku bunuh diri...

Reff:
ajur nduwe tonggo kowe, seneng ngurusi urusane tanggane
yen tak pikir yen tak gagas marai emosi wae
remuk nduwe tonggo kowe, seneng ngurusi urusane tanggane
tak esemi lan tak njarke suwe-suwe rak yo mati dewe
suwe-suwe mati dewe