post image
Mendunge Ati - Mala Agatha MP3
24 December 2019
Title Mendunge Ati - Mala Agatha
Artis Mala Agatha
Album Mendunge Ati - Mala Agatha MP3 - Single
Years 2018
Genre Mendunge Ati - Mala Agatha MP3 - Single
Duration 5:15
Type of file Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Getune hang isun mung bisa nyawang

Kadung welas riko nong ati sing biso ilang

Sesek rasane nong dodo, rasane loro


Mung kari angenan hang isun sandang

Welas riko hang sun kudang lan isun eman

Rasane getun temenan sing biso duweni


Koyo udan lan angin mendung peteng nong ati

Kelangan welas riko

Riko kembange ati wes ono hang duweni

Tibane isun kelaran


Getune hang isun mung bisa nyawang

Kadung welas riko nong ati sing biso ilang

Sesek rasane nong dodo, rasane loro



Mung kari angenan hang isun sandang

Welas riko hang sun kudang lan isun eman

Rasane getun temenan sing biso duweni


Koyo udan lan angin mendung peteng nong ati

Kelangan welas riko

Riko kembange ati wes ono hang duweni

Tibane isun kelaran


Koyo udan lan angin mendung peteng nong ati

Kelangan welas riko

Riko kembange ati wes ono hang duweni

Tibane isun kelaran, tibane isun kelaran