post image
Happy Asmara - Ojo Geton MP3
24 December 2019
Title Happy Asmara - Ojo Geton
Artis Happy Asmara
Album Happy Asmara - Ojo Geton MP3 - Single
Years 2019
Genre Happy Asmara - Ojo Geton MP3 - Single
Duration 5:33
Type of file Audio MP3 (.mp3) dan Video MP4 (.mp4)
Audio mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Saiki kowe oleh nyiakke

Tresnoku..

Seng tulus kanggo awakmu

Kowe oleh ngguyu 

Diatas penderitaanku

Tapi kelingono karma menunggumu


Derita yang aku rasa 

Ketika ku bersamamu

Semua kan ada balasnya 

Takan bisa kau hindarinya


Reff : 

Yen sok emben kowe getun 

Ojo bali karo aku

Mergo iso wae aku 

Wes bahagia ro liane


Yen sok emben kowe susah 

Ojo kelingan salahmu

belajaro tekan masalalu 

yen kowe iso dadi seng luweh apik


(Sebenarnya aku masih mencintai)