post image
Happy Asmara - Mantan Kuwi Sampah MP3
24 July 2020
Title Happy Asmara - Mantan Kuwi Sampah
Artis Happy Asmara
Album Mantan Kuwi Sampah - Single
Years 2020
Genre Dangdut
Duration 04.41
Type of file Audio MP3 (.mp3)
Audio 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
Lirik Lagu "Mantan Kuwi Sampah" oleh Happy Asmara

sing tak jaluk seko kowe
tulung ngerteni aku
ojo mbok padakke aku
karo mantanmu

mergo kuwi masa lalu
sing kudune wis mbok lalekke
bedo crito
yen kowe iseh sayang dek'e.

Intro :

uwis to cukup yang.
mbanding-mbandingke
aku karo mantanmu kae
trimo meneng ngempet
loro ning ati
kowe ra tau ngerteni

pisan pindo dinengke kok kebablasan
ora peka opo pancen kebangeten
yen iseh sayang karo mantanmu
ngopo kowe nompo tresnoku

Reff :

sing tak jaluk seko kowe
tulung ngerteni aku
ojo mbok padakke aku
karo mantanmu

mergo kuwi masa lalu
sing kudune wis mbok lalekke
bedo crito yen kowe iseh
sayang dek'e..

cantol loro werno biru
amung tok woco WA ku
ra tau mbales chatingku
kurang opo aku iki
senajan kerep mbok larani
aku iseh njogo ati

sing jenenge mantan
kudune guak ning sampah
timbang gawe hubungan awake dewe bubrah
mergo mantan kuwi ibarat jangan basi
rosone wis anyep arepo meh dipanasi
saktenane kowe nganggep aku iki opo
wis dadi bojomu iseh koyo wong liyo
pendak dino mung tok
bandingke karo mantanmu
yen kowe dadi aku piye perasaanmu..

Reff :

sing tak jaluk seko kowe
tulung ngerteni aku
ojo mbok padakke aku
karo mantanmu..

mergo kuwi masa lalu
sing kudune wis mbok lalekke
bedo crito yen kowe iseh
sayang dek'e..

sing tak jaluk seko kowe
tulung ngerteni aku
ojo mbok padakke aku
karo mantanmu..

mergo kuwi masa lalu
sing kudune wis mbok lalekke
bedo crito yen kowe iseh
sayang dek'e..