post image
Happy Asmara - Tak Lilo MP3
29 June 2020
Title Happy Asmara - Tak Lilo
Artis Happy Asmara
Album Tak Lilo
Years 2020
Genre Dangdut
Duration 04.49
Type of file Audio MP3 (.mp3)
Audio 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
Lirik Lagu "Tak Lilo" oleh Happy Asmara

Udan grimis sing nelesi ono pelataran
Adem angin soyo nambahi kelingan
Kudu nangis yen tak iling wektu sesandingan
Mergo kabeh saiki mung dadi kenangan

sing tak karepne bareng selawase
nanging piye maneh tresnomu karo liyane

wis tak coba ben ra kelingan
mergo loro rasane kelangan
arep reti yen tak tresno
ning akhire digowo wong liyo

wis tak coba ben ra kelingan
mergo loro rasane kelangan
yo wis ngilang kudu tak bilang
snadyan perih nang njero dodo