post image
Via Vallen - Mung Titipane MP3
26 July 2020
Title Via Vallen - Mung Titipane
Artis Via Vallen
Album Mung Titipane
Years 2020
Genre Dangdut
Duration 05.40
Type of file Audio MP3 (.mp3)
Audio 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
Lirik Lagu "Mung Titipane" oleh Via Vallen

Yen kelangan ikhlas ke wae
Kudu eling kabe iki mung titipane
Mugo mugo wae
Gusti ngijabahi