post image
Vita Alvia - Los Dol (Remix Koplo) MP3
22 July 2020
Title Vita Alvia - Los Dol (Remix Koplo)
Artis Vita Alvia
Album Los Dol
Years 2020
Genre Dangdut
Duration 04.14
Type of file Audio MP3 (.mp3)
Audio 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
Lirik Lagu "Los Dol (Remix Koplo)" oleh Vita Alvia

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokne
iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

tak gawe los dol blas aku ra rewel
nyanding sliramu sing angel disetel
tutuk – tutuk no chatingan karo wong liyo
rapopo, aku ra gelo,

kok tutup – tutupi, nomere mbok ganti
firasat ati angel di apusi
senajan mbok ganti tukang las, bakul sayur lan tukang gas
titeni, bakale ngerti

reff :
Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an
cek paket datane, yen entek tak tukokne
tenan dik elingo yen mantan nakokne
iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu