post image
Denny Caknan & Ndarboy Genk - Ngawi Nagih Janji MP3
28 August 2020
Title Denny Caknan & Ndarboy Genk - Ngawi Nagih Janji
Artis Denny Caknan & Ndarboy Genk
Album Ngawi Nagih Janji
Years 2020
Genre Dangdut
Duration 04.51
Type of file Audio MP3 (.mp3)
Audio 44,1 kHz, Stereo, 128 kb/s, MP3
Lirik Lagu "Ngawi Nagih Janji" oleh Denny Caknan & Ndarboy Genk

Kowe biyen ngomong tresno
Janji rabakal ngeliyo
Jare pun mantep atimu
Bakal ngenteni baliku

Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo
Pandanganmu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk

Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki
Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali

Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti
Ning Alun-alun Ngawi

Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae
Hu uu uu …
Hu uu uu …

Aku neng Ngawi
Aku nagih janji
Siseh wetan Kartoyono
Aku pamit bablas lungo
Pandanganmu sing tak jaluk

Aku bakal mantuk
Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayangmu ning pikir iki
Bungah ati sing tau nduweni

Mbendino tak rasani, saiki aku bali
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti

Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe

Lek ra gelem ora wae
Ning ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti

Ning Alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo
Ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Lek ra gelem ora wae